Gossip

Britney Spears, în turneu cu Nicky Minaj?

de admin

Criticii de muzică spun că aceasta ar fi o combinaţie explozivă! E soluţia pe care echipa lui Britney a găsit-o pentru turneul acesteia, Femme Fatale, după ce Enrique Iglesias s-a retras.

Avocaţii lui Brit ar fi deja în discuţii avansate cu cei ai artistei de culoare în privinţa acestei colaborări şi s-ar putea să ajungă foarte curând la o înţelegere, potrivit site-ului TMZ. De cealaltă parte, Enrique a explicat în urmă cu două zile, pe contul său de Twitter, decizia retragerii sale: „Îmi pare rău pentru confuzia legată de un posibil turneu în această vară cu Britney Spears. Dar eu sunt, la rândul meu, în turneul Euphoria, pe care îl vom continua inclusiv cu câteva concerte în America, ale căror date vor fi în curând anunţate”.

La 26 de ani, Nicky este o cântăreaţă hip hop pe val, care a făcut de curând vâlvă cu prietenia ei mult prea strânsă cu Rihanna – prietenie care a dat naştere speculaţiilor cum că cele două ar avea o relaţie lesbiană. Oare Brit vrea să reediteze cu Nicky faimosul ei sărut cu Madonna?

Foto: Northfoto

Modifică Setările