News

Brooke Shields a ajuns în cârje. Ce a păţit actriţa

Brooke Shields a ajuns în cârje. Ce a păţit actriţa

Actriţa Brooke Shields a ajuns să se folosească de două cârje pentru a merge, asta după ce s-a rănit serios la picior. Acum, actriţa luptă din greu să se recupereze.

„Mi-am rupt femurul”, spune actriţa de 55 de ani într-un videoclip, în care apare în cârje, asta în timp ce poartă o cămaşă şi merge încet pe holul unui spital.

În clip, vedeta poate fi auzită cum spune că lasă doar doar 20 la sută din greutate pe picior, asta în timp ce este ajutată de un medic să facă doar câţiva paşi. „Scopul este să-mi îndoi genunchiul de fiecare dată câte un pic, fără să îmi folosesc şoldul”, mărturiseşte ea. Prietenii lui Shields s-au întrecut în laude şi i-au urat recuperare rapidă. „Brooke! Îmi pare rău! Curaj!”. Îţi trimit toată dragostea ”, a completat Glenn Close.

Şi actriţa din Basic Instinct a ţinut să îi fie aproape în aceste momente. „Oh, scumpa, îmi pare rău, să îmi spui ce mai faci. „Vino acasă, mâncarea o aduc eu!”, i-a scris Sharon Stone.

Actriţa nu a dezvăluit cum s-a rănit sau în cât timp se aşteaptă medicii să se recupereze.

Această veste vine la scurt timp după ce diva ajunsese la medic pentru un motiv complet diferit, voia să renunţe la un tatuaj făcut cu ceva ani în urmă.

„Încep procesul de îndepărtare a unui tatuaj”, spunea actriţa din Laguna albastră, luna trecută, pe Instagram, în timp ce aştepta în cabinetul medicului să înceapă tratamentul.

 

 

 

Modifică Setările