Vedete

Brooke Shields, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu! Este prima dată când poartă tocuri după ruptura de femur din iarnă

Brooke Shields, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu! Este prima dată când poartă tocuri după ruptura de femur din iarnă camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Brooke Shields a fost o adevărată divă pe covorul roşu marţi, la Gala baletului american. Actriţa a reuşit să poarte pantofi cu toc, după ce luni de zile a tras din greu cu recuperarea, în urma unei rupturi de femur.

Vedeta în vârstă de 56 de ani a strălucit, la propriu. A apărut într-o ţinută all red, rochie roşie de dantelă, strâmtă pe corp, poşetă roşie, pantofi roşii, iar părul l-a lăsat desfăcut, aranjat în bucle romantice.

În luna ianuarie Brooke Shields s-a confruntat cu o adevărată cumpănă a vieţii, după ce şi-a rupt piciorul, în timpul unei sesiuni de sport.

Marţi, vedeta a declarat în exclusivitate pentru PageSix: ”Este prima dată când reuşesc să port tocuri de la accident”, semn că s-a recuperat frumos şi că îşi poate relua viaţa. ”Sunt fericită că trăiesc şi că sunt alături de prietena mea”, a mai spus Brooke, în timp ce stătea lângă Ali Wentworth, buna sa prietenă.

Foto: Profimedia

 

Comentarii

Modifică Setările