News

Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări, iar astăzi e tot mai puţin distribuită

Brooke Shields: cum arată în costum de baie la 54 de ani. Actriţa a avut o viaţă plină de încercări, iar astăzi e tot mai puţin distribuită camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Avea doar 14 ani când filma pentru Laguna Albastră şi uimea cu frumuseţea ei. Astăzi, la 54 de ani, Brooke  are chipul acoperit de riduri, dar la corp nu a suferit mari modificări.

Actriţa se afişează încă în costum de baie pe conturile de socializare, iar admiratorii nu uită să o complimenteze. ''Te-am iubit de când te-am văzut în Blue Lagoon cu Christopher Atkins", a scris un comentator. ''Arăţi fabulos… nu pare că ai îmbătrânit o zi’’, a adăugat altul.

Brooke a avut o viaţă agitată pe toate planurile. A trecut de la titulatura de Virgina Americii la relaţii controversate.

Actriţa a fost căsătorită cu tenismenul Andre Agassi, dar relaţia aprinsă dintre ei a făcut la vremea respectivă deliciul presei. Shields a povestit despre momentele dese de gelozie pe care le avea sportivul. După ce a vizionat o scenă romantică în care protagonişti erau Matt LeBlanc şi sotia sa, Agassi i-a spus că „l-a făcut să pară un prost” şi şi-a distrus toate trofeele câştigate la tenis. Au divorţat în 1999, iar actriţa s-a recăsătorit în 2001 cu Chris Henchy.

Brooke a suferit de o formă gravă de depresie în 2003, după naşterea celei de a doua fiice, Rowan. Actriţa avea viziuni în care îi facea rău bebeluşului şi s-a gândit atunci la sinucidere. "Îmi simţeam picioarele tot mai slăbite. Am plâns toată ziua şi am crezut că am făcut cea mai gravă greşeală din viaţa mea’’, mărturisea Shields.

Tom Cruise şi-a criticat atunci colega pentru că a recurs la antidepresive pentru a înlătura norul negru care se abătuse asupra ei. ''Îmi pasă de Brooke Shields, deoarece cred că este o femeie incredibil de talentată, dar uite cum s-a dus cariera ei'', spunea actorul. Ulterior, cei doi au trecut peste animozităţi.

La 51 de ani, Brooke încearcă să îşi facă un nou nume la Hollywood, de aceasta dată în calitate de producător, în spatele camerelor.

Citește și ...