News

Bruce, fost dansator la X Factor Marea Britanie, noua senzaţie din concursul Exatlon

Bruce, fost dansator la X Factor Marea Britanie, noua senzaţie din concursul Exatlon

După ce din echipa Faimoşilor a plecat unul dintre concurenţii de bază, şi anume kickboxerul Andrei Stoica, în locul acestuia a sosit un nume nou şi un concurent care a demonstrat că are abilităţile necesare pentru a deveni cel mai bun. Valentin, în concursul de aseară Duelul cu Alexandru Este vorba despre Valentin Chiş zis Bruce, în vârstă de 28 de ani, dansator profesionist şi coregraf, unul dintre cei mai apreciaţi din ţară, colaborând în acest sens cu numeroşi artişti din muzica românească.

Mai mult, noul concurent  a dansat în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva” şi a fost coregraf la „Dansează printre stele”, iar în urmă cu câţiva ani, a plecat în Marea Britanie, primind oferta de a dansa în emisiunea „X Factor”.

Cu toate acestea, Valentin aka Bruce are şi o altă legătură cu sportul: în trecut, acesta a practicat tir sportiv, ajungând până la nivelul de vicecampion naţional. Acest lucru ar putea să-i dea un avantaj în probele de la Exatlon, care se termină cu partea de îndemânare, iar ţinta bună este un atu.

Altfel, Bruce, cel care în ediţia de ieri a reuşit să stabilescă recordul de viteză al circuitului, în duelul cu Lupu de la Războinici, a fost desemnat în urmă cu câţiva ani coregraful anului.

Interesant a fost şi duelul noului venit cu u alt dansator profesionist din concurs, războinicul Alexandru, cel din urmă ieşind câştigător în această cursă neobişnuită a dansatorilor.

Vă invităm să vedeţi cât de bine stăpâneşte Valentin mişcările de dans, în cel mai recent videoclip al Lorei, pentru piesa "Ramas bun".

Modifică Setările