Vedete

Bryan Adams, testat pozitiv la Covid pentru a doua oară într-o lună, a ajuns pe mâna medicilor din Italia

de admin

Bryan Adams, testat pozitiv la Covid pentru a doua oară într-o lună, a ajuns pe mâna medicilor din Italia camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La cei 62 de ani ai săi, artistul canadian a ajuns în spital, chiar dacă nu are simptome.

După postarea din 31 octombrie în care anunţa că a fost testat pozitiv cu SarsCov-2, Bryan Adams a fost a doua oară depistat ca fiind infectat, imediat după ce a călătorit cu avionul în Italia. Artistul canadian, care este şi fotograf, a mers de la Milano, pentru a promova calendarul Pirelli pentru anul 2022, pe ale cărui file se regăsesc fotografii sale.

„Iată-mă, abia ce-am ajuns în Milano şi am fost testat pozitiv la COVID-19 pentru a doua oară într-o lună. Aşa că o să merg la spital”, a scris artistul pe Instagram, publicând o fotografie în care apare cu mască, stând la o masă. „Vă mulţumesc pentru sprijin”, le-a transmis el fanilor.

Ajuns la spital, Bryan Adams a intrat pe mâna medicilor, care i-au administrat imediat un tratament.

"Ziua a doua la Milano şi mulţumirile mele tuturor asistentelor şi medicilor amabili care au avut grijă de mine. (...) Am făcut o injecţie anti-tromboză, ca o precauţie până ies negativ", a scris artistul din spital.

Bryan Adams, care a împlinit 62 de ani luna trecută, anunţa într-un mesaj, postat la 31 octombrie pe aceealeşi reţeaa socială, că are COVID-19, dar a precizat că nu prezintă niciun simptom. El a susţinut ulterior concerte în Las Vegas, înainte de-a zbura spre Italia.

FOTO: Instagram

Comentarii

Modifică Setările