News

Bucură-te de muzica preferată cu boxa Hama Twin 2.0, rezistentă la apă

Bucură-te de muzica preferată cu boxa Hama Twin 2.0, rezistentă la apă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Noua boxă portabilă HAMA Twin 2.0 dispune de două difuzoare individuale – care pot fi utilizate separat una de cealaltă, pentru un sunet stereo sincron sau pentru redarea independentă a sunetului în două locuri diferite. Metoda mono este soluţia perfectă atunci când oamenii au preferinţe de ascultare diferite.

Datorită tehnologiei IPX, difuzoarele sunt protejate împotriva stropilor de apă. Boxa este perfectă pentru a fi lângă apă, rezistând la o adâncime de până la un metru. Boxa Hama rămâne alături de tine în timp ce joci un meci de polo sau de volei, eşti cu prietenii la piscină sau doar la tine în duş.

Sistemul de difuzoare flexibil, permite utilizarea boxei Twin ca tub, atunci când ambele părti sunt conectate, cu un sunet impresionant de 20 de waţi. Acest lucru face ca sunetul să fie perfect chiar si atunci când boxa este folosită în mişcare – ideală în călătoriiile cu bicicleta.

Bucuraţi-vă de melodiile favorite indiferent dacă sunteţi afară sau la duş - difuzorul rezistent la apă vă asigură şi o calitate ireproşabilă a sunetului oriunde v-aţi afla.

Comentarii

Modifică Setările