Red Carpet

Bucureştiul devine, timp de 3 zile, capitala europeană a frumuseţii şi a modei

Bucureştiul devine, timp de 3 zile, capitala europeană a frumuseţii şi a modei camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Peste 100 dintre cele mai frumoase modele internaţionale, designeri, stilişti şi personalităţi ale modei de pe tot mapamondul vor fi prezenţi la Fashion Week by FashionTV.

Cu ocazia împlinirii a 22 de ani de la înfiinţarea celei mai renumite televiziuni dedicată modei, FashionTV organizează în perioada 22-24 iulie 2019, la It Cucina by Bonton Palace din Bucureşti, un eveniment grandios dedicat modei şi frumuseţii.

Pe parcursul a 3 zile de evenimente, reunite sub titulatura Fashion Week by FashionTV, peste 100 de modele din toată Europa vor participa la cel mai important concurs de frumuseţe, Miss F Europe, şi vor prezenta colecţii semnate de designeri internaţionali şi branduri de top. Personalităţi internaţionale, modele, designeri şi profesionişti din domeniul modei din toată lumea, vor fi recunoscuţi public în cadrul FTV Fashion Awards – Gala premiilor în moda internaţională. Eveniment de amploare internaţională, Fashion Week by Fashiontv va transforma Bucureştiul în Capitala Europeană a Modei pentru 3 zile.

Designeri din toată lumea îşi vor prezenta colecţiile în cadrul evenimentului. Printre ei :
Dany Atrache – este considerat unul dintre cei mai importanţi designeri din Middle East şi Africa. A fost ucenic la casa de modă Dior, iar acum are propriul brand, deja celebru în întreaga lume.
Alyousef Elham Abdullah A – un designer celebru în Arabia Saudită
Manal Ajaj Couture – UAE
Cătălin Botezatu

Juriul concursului Miss F Europe va fi format din Preşedintele şi Fondatorul Fashiontv, Michel Adam, producători de film din Hollywood, precum şi din reprezentanţi ai celor mai importante agenţii de modele din lume.

Brandul de bijuterii Mouawad este furnizorul exclusiv de bijuterii al shourilor Victoria's Secret şi va oferi câştigătoarei marelui titlu de Miss F Europe o bijuterie preţioasă în valoare de 20.000 de Euro. Mouawad este recunoscut pe scară mondială şi apreciat la nivel internaţional pentru cele cinci titluri mondiale Guinness pe care le deţine şi multe dintre creaţiile sale sunt purtate de celebrităţi de la Hollywood la cele mai importante evenimente mondiale, cum ar fi Oscarurile, Festivalul de Film de la Cannes, Globurile de Aur şi multe altele.

Cele mai importante momente ale evenimentelor vor fi promovate pe Fashiontv timp de un an de zile, în 196 de ţări din întreaga lume în cadrul rubricilor specializate ale Fashiontv, precum Fashion Weeks, Designers, Models, Photographers, Fashiontv Events şi Fashiontv Party.

 

Modifică Setările