Case Regale

Bucurie mare în familia lui Nicolae al României! Soţia sa, Alina, aşteaptă al doilea copil

de admin

Bucurie mare în familia lui Nicolae al României! Soţia sa, Alina, aşteaptă al doilea copil camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Chiar în Ajun de Sfântul Nicolae, nepotul Regelui Mihai a anunţat că va fi din nou tată.

Cu câteva ore înainte de a-şi aniversa ziua de nume şi chiar în seara în care copiii aşteaptă venirea lui Moş Nicolae, fiul Principesei Elena ne-a dat o veste pe care o bănuiam deja de ceva timp: faptul că soţia sa, Alina, este din nou însărcinată.

"De multe ori, chiar şi în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine şi Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei", a scris Nicolae al României pe contul său de socializare în seara de 5 decembrie.

Din comunicatul de presă ataşat, aflăm că bebeluşul se va naşte în primăvara lui 2022. "Ne bucurăm că bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra (care tocmai a împlinit 1 an, în noiembrie, n.r.), ne îngăduie încă unul din nepreţuitele miracole ale vieţii", îşi încheie el mesajul.

Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului princiar, dar al treilea al fostului princepe Nicolae, care mai are o fetiţă, pe nume Iris Anna (5 ani şi jumătate), din relaţia cu Nicoleta Cârjan.

FOTO: Felicia Simion, Instagram

Comentarii

Modifică Setările