Vedete

Bun venit, 2021! Cum şi-au luat vedetele rămas bun de la 2020. Iată ce-şi doresc de la noul an!

Bun venit, 2021! Cum şi-au luat vedetele rămas bun de la 2020. Iată ce-şi doresc de la noul an! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În ultima zi a anului 2020, starurile de la noi au postat imagini şi, mai ales, impresii din ultimele 12 luni. Pentru căntăreţi n-au existat concertele de Revelion de altădată, iar pentru cei mai mulţi ultima zi din an a venit cu introspecţii şi recunoştinţă pentru lecţiile învăţate în pandemie.

Dana Rogoz

Împreună în ultima zi din an. La mulţi ani! #familiamea #iubireinfinita”, a scris actriţa în ultima sa postare din 2020, în care apare cu întreaga sa familie, de la soţ, fiu, fiică şi căţel. Adorabili, nu-i aşa?

Andreea Bănică

Anul acesta este primul din ultimii 20 de ani care mă prinde acasă”, anunţă cântăreaţa publicând câteva fotografii dintr-o emisiune TV. „Nici nu ştiu ce să fac, zău. Sunt curioasă cum petreceţi voi noaptea dintre ani, aşa că aştept idei în comentarii! Dacă staţi la voi acasă şi sunteţi şefi pe telecomandă, de la 20:00 mă puteţi vedea la Show şi aşa pe Antena 1.”

Andreea Bălan

Aveţi aici câteva momente de suflet din 2020”, îşi anunţă cântăreaţa fanii pe 31 decembrie 2020, postând câteva imagini din cursul anului. „Viaţa este imprevizibilă, aşa că trăiesc fiecare clipă aşa cum vine, având speranţa şi oferind iubire. De la 2021 îmi doresc sănătate pentru noi toţi.”

Modifică Setările