News

Bunica de 51 de ani care şi-a născut propria nepoată. Povestea care a făcut înconjurul planetei

Bunica de 51 de ani care şi-a născut propria nepoată. Povestea care a făcut înconjurul planetei camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Povestea a făcut înconjurul planetei, a ajuns chiar şi în România. O femeie de 51 de ani a dat naştere propriei nepoate după ce fiica sa nu a putut rămâne însărcinată. Ce părere a avut ginerele ei despre această situaţie?

Ani de zile şi-au dorit un copil, iar în 2 noiembrie 2020 visul a devenit realitate. Breanna Lockwood are 29 de ani şi lucrează ca igienist dentar şi încearca, alături de soţul ei, să aibă un copil din 2016. A făcut multe încercări, multe dintre acestea şi dureroase. Şi-au dorit copil pe cale naturală, dar fără succes, aşa că au trecut la fertilizarea in vitro.

După mai multe proceduri, operaţii şi câteva pierderi de sarcină, medicul i-a sugerat fetei să se gândească să recurgă la o mamă surogată pentru că uterul ei nu poate susţine o sarcină. Atunci a venit soluţia salvatoare din partea mamei sale. Bunica a avut însă ideea de a deveni mama surogat, adică să îşi nască nepoata. „Am alergat 19 maratoane şi am participat la multe triatloane. Am simţit că pot s-o fac, mai ales că am avut sarcini uşoare cu ceilalţi doi copii ai mei”, a spus bunica.

Pe 2 noiembrie a venit vestea cea bună, bunica Julie Loving a născut o fetiţă sănătoasă, într-un spital din Illinois, SUA. Alături i-a fost chiar fiica ei, Breanna Lockwood, mama biologică a fetei. Micuţa este primul copil al lui Lockwood alături de soţul ei, Aaron, aceştia fiind părinţii biologici ai fetiţei.

„A fost cu siguranţă un proces incredibil. Toate stările au venit de-odată, doar privind-o pe mama că a trecut prin toate acestea pentru mine şi tot ce a făcut şi continuă să facă pentru mine”, a spus Breanna Lockwood, în cadrul emisiunii „Good Morning America”.

Se ştie încă că bunica şi-a născut nepoata cu aproximativ 10 zile înainte de termen. Ea a avut nevoie de operaţie de cezariană din cauza unor complicaţii, spune mama biologică a fetiţei.

Aceasta a fost prima operaţie de cezariană pentru bunica care e mama a doi copii, cu două sarcini care au decurs normal. „A fost o zi foarte emoţionantă cu multe lacrimi şi momente fericite, dar şi câteva clipe înfricoşătoare, însă doctorii noştri şi echipa medicală au fost minunaţi”.

 

ᴡᴇʟᴄᴏᴍɪɴɢ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴡᴏʀʟᴅ... 𝑩𝒓𝒊𝒂𝒓 𝑱𝒖𝒍𝒊𝒆𝒕𝒕𝒆 𝑳𝒐𝒄𝒌𝒘𝒐𝒐𝒅 Born 11/2/20 2:24pm 7 lbs 1 oz 19.25 inches and has filled our...

Publicată de Breanna Lockwood pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Foto: Facebook

Modifică Setările