News

Bunica lui Kylie Jenner şi-a cunoscut strănepoata. Fotografia emoţionantă cu ea şi Stormi

Bunica lui Kylie Jenner şi-a cunoscut strănepoata. Fotografia emoţionantă cu ea şi Stormi

O fotografie cât 1000 de cuvinte. Micuţa Stormi, copia fidelă a mamei sale, Kylie, este vedetă pe contul de Instagram al vedetei, iar fotografiile cu ea reuşesc să strângă milioane de aprecieri. După ce şi-a ascuns sarcina şi a uimit pe toată lumea cu anunţul că a devenit mamă pe 1 februarie, bucuria maternităţii a determiant-o pe mezina familiei Kardashian-Jenner să împărtăşească cu prietenii virtuali o mulţime de fotografii şi filmuleţe din viaţa bebeluşului ei de doar 1 lună şi câteva zile.

Stormi, fiica lui Kylie şi a rapperului Travis Scott este o minunăţie de copil, iar proapăta mămică de doar 20 de ani pare că se descurcă de minune în noul său rol. Înainte de petrecerea baby shower organizată de sora sa, Khloe, în cinstea bebeluşului care va veni pe lume în câteva săptămâni, Kylie a surprins un moment adorabil mamă- fiică, în timp ce o ţinea în braţe pe simpatica Stormi, dar şi un moment emoţional cu veterana familiei.

Bunica lui Kylie şi-a cunoscut strănepoata, pe Stormi, iar fotografia cu cele două te lasă fără cuvinte. Mama lui Kris Jenner, Mary Jo Campbell, este o norocoasă pentru că familia sa este una imensă. Are nişte nepoate faimoase şi este din nou străbunică la 83 de ani. Numai din partea fiicei sale Kris Jenner are 6 nepoţi şi 8 strănepoţi, iar acum aşteaptă venirea pe lume a strănepotului cu numărul 9, fetiţa lui Khloe Kardashian.

Foto: Instagram, Snapchat