News

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, are o afacere de succes la malul mării: "Nu e de fiţe, e accesibilă oricui"

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, are o afacere de succes la malul mării: "Nu e de fiţe, e accesibilă oricui" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Bursucu, colegul lui Teo Trandafir de la "Teo Show", este pasionat de televiziune, dar recent a dezvăluit că are şi o afacere la malul mării. Îi merge bine acum, în plin sezon. 

Pe Adrian Cristea îl vedem de luni până vineri la Kanal D, în emisiunea Teo Show alături de Teo Trandafir. Acasă are o familie frumoasă, o parteneră iubitoare şi două fetiţe simpatice. Prezentatorul iubeşte televiziunea, este implicat în două proiecte la TV, dar are şi o afacere la malul mării. 

S-a aflat că Bursucu deţine o plajă în Mamaia. Spune că nu este o plajă de fiţe, ci una accesibilă oricui. 

"Dacă nu ar mai exista televiziune, m-aş canaliza pe lucruri care au legătură cu ceea ce îmi aduce bucurie: să fac oamenii să se simtă bine. Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câţiva ani este să mă ocup de plaja pe care o deţin în centrul staţiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului.

Se numeşte „Porto Beach”. Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină şi să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm şi să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fiţe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar ştiu că-mi place că starea mea de bine să o transmit şi altora.",  a spus Adrian Cristea pentru click.ro. 

Bursucu nu mai locuieşte cu iubita şi fiicele lor. Ce schimbări au apărut în viaţa prezentatorului

De când formează un cuplu cu Andreea, Bursucu a locuit la Constanţa. Făcea zilnic naveta la Bucureşti. Iată că acum lucrurile s-au schimbat, locuieşte într-un apartament în Bucureşti, departe de fiinţele dragi. Motivul?

"Acum, după starea de urgenţă, fac naveta săptămânal. În Bucureşti locuiesc într-un apartament, la Constanţa avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spaţiu adecvat şi în linişte. Un alt lucru important de care am ţinut cont în decizia de a avea “cartierul general”’ la Constanţa, a fost şcoală. Să petreci ore în trafic pentru a duce şi a aduce copilul de la şcoală este obositor şi pentru copil, şi pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanţa, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieşi să se joace în aer liber.", a spus el pentru Click. Coronavirusul îl ţine departe de fiica cea mică, dar şi de fiica vitregă. Se bucură că le poate vedea pe Facetime.

Foto: Facebook