News

Burt Reynolds (82) abia se mai ţine pe picioare. Starea lui de sănătate este precară

Burt Reynolds (82) abia se mai ţine pe picioare. Starea lui de sănătate este precară

Burt Reynolds appears at the Metrograph, NYC for an audience Q&A after a screening of DELIVERANCE

Pictured: Burt Reynolds Ref: SPL1671526 140318
Picture by: Derek Storm / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Legendarul actor Burt Reynolds, cunoscut pentru rolurile sale din filme cu mare lipici la public precum "Boogie Nights", "Smokey" sau "Gunsmoke", a ajuns de nerecunoscut la cei 82 de ani ai săi. S-a bucurat de o carieră încununată cu succes, însă problemele de sănătate nu i-au dat pace.

În 2010, la 75 de ani, actorul trecea printr-o intervenţie chirurgicală de bypass cvintuplu în urma căreia declara că se simte ca şi cum ar avea un motor cu totul nou. Şi asta nu a fost singura intervenţie chirurgicală suferită, trecând de mai multe ori pe masa de operaţii, dar şi pe la dezintoxicare. Pe atunci, un apropiat al starului declara: “Este atât de slăbit, încat picioarele îi tremură uneori şi se prăbuşeşte”.

Iată că la cei 82 de ani abia se mai ţine pe picioare şi merge ajutat de un baston. În tinereţe îşi făcea singur cascadoriile în filme., dar miercuri, Burt Reynolds a apărut într-o stare precară la un eveniment la care invitaţii au putut viziona un film din 1972 în care el a jucat în rolul principal, "Deliverance".

Cu o nominalizare la premiul Oscar pentru jocul său actoricesc impecabil, deovedind o mobilitate remarcabilă care l-a ajutat să-şi facă singur cascadoriile, starul a ajuns să fie sleit de putere.

A purtat un costum negru şi o cămaşă albastru închis, iar la gât o eşarfă culoarea burgundy. Nici celebrităţile nu sunt ferite de problemele de sănătate care apar odată cu înaintarea în vârstă şi, în ciuda acestui fapt, Burt merită admiraţia pentru că încă mai apare la evenimente, vizibil slăbit, sănătatea fiindu-i afectată de mai multe afecţiuni. În 2009 şi-a făcut o operaţie majoră la coloană, intervenţia fiind una reuşită, dar în timp durerile au reapărut. Acum se deplasează cu dificultate, iar cele mai recente fotografii cu el sunt îngrijorătoare.

La cea de-a 55-a ediţie a Globurilor de Aur.

Foto: Splash News