News

Busu ar putea renunţa la televiziune şi teatru! În ce stare se află actorul?

Busu ar putea renunţa la televiziune şi teatru! În ce stare se află actorul?

Marţi seară, actorul Florin Busuioc, cunoscut de multă lume ca Busu de la Meteo, a trecut printr-o cumpănă. Prezent la Craiova, unde avea un spectacol de teatru, a făcut infarct şi a fost operat de urgenţă, fiindu-i montat un stent.

La mai bine de 12 ore de la operaţie, Busu a fost transferat de la Craiova la Bucureşti cu un elicopter SMURD, iar apropiaţii actorului spun că starea lui este una bună, dar că ar putea primi o veste foarte proastă din partea medicilor.

În vârstă de 56 de ani, Florin Busuioc ar putea fi nevoit să renunţe la televiziune şi teatru, după cum notează cei de la Cancan. Lucrul cert în acest moment este că, atunci când îşi va reveni şi va începe recuperarea, Busu va fi nevoit să urmeze un tratament strict, să ţină regim, să renunţe la fumat şi să uite de statutul său de persoană publică, petrecând cât mai mult timp în casă sau în aer liber.

Potrivit medicilor, cel mai important lucru în recuperarea lui Florin Busuioc este odihna, iar recuperarea poate dura aproximativ 8 săptămâni.