Vedete

Busu are 104 de kilograme şi vrea neapărat să slăbească! Din ce cauză s-a îngrăşat celebrul prezentator de la Pro TV

Busu are 104 de kilograme şi vrea neapărat să slăbească! Din ce cauză s-a îngrăşat celebrul prezentator de la Pro TV camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Florin Busuioc apare aproape zi de zi la Ştirile Pro TV, ne prezintă starea vremii în ţară, dar şi în Europa. De ani de zile apare pe micul ecran, are milioane de telespectatori. Iată că acum celebrul prezentator a anunţat că a luat în greutate şi vrea neapărat să slăbească. Are 104 kilograme. 

Florin Busuioc petrece acum mult mai mult timp acasă, alături de soţie şi de copii. Din cauza pandemiei nu a mai urcat pe scenă de luni bune, actorul duce dorul spectacolelor de teatru, întâlnirilor cu colegii: "Fetiţele fac scoală online şi nu le place. Nici mie nu-mi place că se face şcoală online, mi-ar fi plăcut să fie fizic la şcoală, să socializeze. Catinca a trecut în clasa a V-a, a ajuns la liceul George Coşbuc, şi nu-şi cunoştea colegii, doar foarte puţini. Online-ul ne privează de această socializare, care mie mi se pare importantă, mai ales la vârsta aceasta fragedă. În primul rând, pentru că ei dacă nu socializează direct, fizic, vor fi agăţaţi de nişte device-uri, de telefoane, de tablete ca să-şi acopere această lipsă de socializare. Aceasta este situaţia, dar dacă tot se face şcoala online, să fie proiecte de grup cu copiii la istorie, ştiinţele naturii, ecologie, relaţii sociale, lucruri de genul acesta s-ar putea face.", a spus el pentru click.ro. 

Actorul a mai dezvăluit că s-a îngrăşat, acum cântăreşte aproximativ 104 kilograme. Din ce cauză? "„E de vină” filmul pe care l-am făcut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, în Munţii Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzaţională, cam grasă, e adevărat. Se găteşte genial acolo şi nu m-am putut abţine. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august."

Actorul îşi doreşte să ajungă la 85 de kilograme, dar ştie că are de muncă până acolo. Se simţea cel mai bine când mergea mult pe jos, când stătea în aer liber sau când era la repetiţii: "Cel mai bine mă simţeam pe vremea când mergeam la teatru şi făceam foarte multă mişcare înainte de repetiţii şi în timpul repetiţiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exerciţiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ţi menţii greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Şi dieta are o importanţă foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susţinută de mişcare cred că e „reţeta” care te poate duce acolo unde trebuie.", a precizat el pentru aceeaşi sursă. 

Foto: Facebook, Pro TV

Modifică Setările