Spectacole

BZN, la Bucureşti

La cererea fanilor români care nu au reuşit să o asculte live la ultima vizită în România, cea mai populară trupă olandeză revine în România pe 28 octombrie, la Sala Palatului.

Trupa BZN, al cărei nume este abrevierea de la „Band zonder Naam/ Trupa Fără Nume“, cântă pentru prima dată în România, concertul celor şase olandezi fiind o confirmare a faptului că grupul nu s-a despăţit, aşa cum anunţase în urmă cu cinci ani. Astfel, BZN îşi va bucura fanii din România cu celebrele hituri „Blue Eyes, Blue Eyes“, „El Condor Pasa“ sau „Just an Illusion“.

Biletele pentru spectacolul din 28 octombrie pot fi în continuare achiziţionate din magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, staţia de metrou Unirii 1, sau online de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro şi myticket.ro.

Preţurile biletelor variază, în funcţie de poziţionarea în sala de spectacol, astfel: 300 de lei (categoria VIP), 250 de lei (categoria I), 200 de lei (categoria a II-a), 150 de lei (categoria a III-a) şi 100 de lei (categoria a IV-a).

În acest moment mai sunt disponibile doar bilete cu preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei, cele mai ieftine, cele de 50 de lei, fiind epuizate, potrivit organizatorilor de la Project Events.

Foto: Project Events

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările