Kate & William

Ca în studenţie! Kate Middleton a servit bere într-o rochie de seară, strălucitoare

Ca în studenţie! Kate Middleton a servit bere într-o rochie de seară, strălucitoare camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Pe vremea când nu intrase încă în familia regală, Kate era o tânără obişnuită, cu obiceiuri şi interese specifice vârstei sale. Iar asta includea şi serile petrecute în baruri şi cafenele. Ei bine, aseară, Ducesa de Cambridge şi-a amintit de acele vremuri.

Ducea de Cambridge şi soţul ei, Prinţul William, au fost prezenţi, miercuri seară, la un eveniment din Irlanda de Nord, ca parte din turneul regal de două zile pe care îl vor avea în acea regiune. Superba Kate a îmbrăcat, cu această ocazie, o rochie strălucitoare, Missoni, neştiind, cel mai probabil, ce va fi nevoită să facă.

Aşa se explică, poate, fotografiile în care simpatica Ducesă toarnă bere în pahare, sub privirea amuzată a soţului ei. Cu siguranţă, ipostaza nu îi este străină lui Kate, dat fiind faptul că la începutul relaţiei cu Will, în studenţie, toate întâlnirile lor amoroase aveau loc în astfel de baruri. Cum s-a descurcat? De minune, bineînţeles!

Revenind la rochia ei smarald, strălucitoare, această creaţie era semnată de brandul Missoni şi i-a venit ca turnată Ducesei de Cambridge. Look-ul a fost completat de o pereche de stilettos nude şi un clutch asortat. Glamour, nu?