Kate & William

Ca o viitoare regină! Kate Middleton, apariţie ravisantă într-o rochie Gucci la o gală

Ca o viitoare regină! Kate Middleton, apariţie ravisantă într-o rochie Gucci la o gală camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Seara de dinaintea Valentine`s Day, Kate şi-a rezervat-o îndatoririlor oficiale. Ducesa de Cambridge s-a prezentat la o gală în Londra, iar apariţia ei a fost cu adevărat spectaculoasă!

Ne-a obişnuit cu apariţiile elegante, însă cea de aseară a fost cu adevărat spectaculoasă, Kate purtând o rochie boemă, în nuanţe de roz pal, semnată de celebra casă de modă Gucci. De altfel, sunt rare ocaziile în care o  vedem pe Ducesa de Cambridge purtând un item semnat de această casă de modă, ea fiind mai degrabă clientă fidelă pentru Alexander McQueen şi Jenny Peckham, când vine vorba despre rochii de seară.

Revenind la apariţia ei ravisantă, Kate şi-a completat look-ul cu o pereche de pantofi Oscar de la Renta, în valoare de 568 de lire sterline, şi cercei semnaţi de Kiki McDonough, cu care am mai văzut-o şi la nunta surorii sale, Pippa Middleton. A avut grijă să potrivească şi un clutch din dantelă burgundie, asortat cureluşei pe care o purta în talie. A fost, fără doar şi poate, una dintre cele mai reuşite apariţii ale lui Kate. Nu vi se pare?

foto: Getty Images