News

Cabral şi Andreea Ibacka, noi fotografii cu fetiţa lor! Vedeta a născut în urmă cu o săptămână

Cabral şi Andreea Ibacka, noi fotografii cu fetiţa lor! Vedeta a născut în urmă cu o săptămână camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Ziua de 5 decembrie a fost una plină de fericire pentru Cabral şi Andreea Ibacka: cei doi au devenit părinţii unei fetiţe de nota 10 care a venit pe lume după aproape 10 luni de sarcină.

Imediat după ce Andreea Ibacka a născut, Cabral a postat pe Facebook o fotografie cu micuţa şi a avut un mesaj pentru fanii lui.

„Salut. Sunt Cabi. Tatăl lui Inoke şi al... Petuniei (da, nu avem nume nici acum). În primul rând... vă spun că m-aţi făcut praf cu mesajele de ieri. V-aţi oprit şi ne-aţi urat frumos, de m-a luat şi mai tare de cap. Şi pentru asta vă mulţumim!!! În al doilea rând, pare că mulţi au intuit deja... la fel cum n-am prea expus-o pe Inoke, n-o voi expune nici pe sor'sa a' mică. E mai bine aşa, mai ales pentru ele. Şi vă mulţumim că înţelegeţi treaba asta. Pitica e bine. Grăsuţă, scandalagioaică şi atentă deja la tot ce e în jur. Andreea Ibacka e bine şi ea. Mă rog, fericită leşinată... Am pus prima poză pe care o am cu ea. Ea mă ţine de deşt, eu leşin... d-astea“, a scris Cabral pe Facebook.

Acum, la o săptămână după ce Andreea Ibacka a născut, atât ea, cât şi Cabral, au postat pe Instagram noi fotografii în care apare fetiţa lor. Imaginea postată de Carbral a strâns aproape 20.000 de like-uri şi a fost însoţită de mesajul „Ciufulici. Mucho love“, în timp ce fotografia postată de Andreea Ibacka are aproape 50.000 de like-uri.