News

Cad capete la nivel înalt! Premierul Boris Johnson, infectat cu Coronavirus. A luat de la Prinţul Charles?

Cad capete la nivel înalt! Premierul Boris Johnson, infectat cu Coronavirus. A luat de la Prinţul Charles? camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Este cel mai important lider politic lovit până acum de Coronavirus.

Boris Johnson, doamnelor şi domnilor, premierul Marii Britanii, a fost testat pozitiv cu Coronavirus. După bomba de acum două zile, când Prinţul Charles a anunţat că a fost infectat cu virusul momentului, vine rândul unui alt nume mare din regat să anunţe că a fost contaminat.

Premierul britanic în vârstă de 55 de ani a anunţat că starea lui este stabilă şi că va continua să conducă ţara prin videoconferinţe.

Într-un filmuleţ postat pe contul său de Twitter, Boris Johnson spune că, după ce a prezentat simptome ale infectării, precum temperatură crescută şi o tuse persistentă, acesta a fost sfătuit de medici să facă un test. 

 

“Acesta s-a dovedit pozitiv, aşa că voi lucra de acasă şi mă voi autoizola“, spune Boris. Situaţia este cu atât mai delicată cu cât logodnica premierului, Carrie Symonds, este însărcinată şi nu se ştie dacă aceasta s-ar fi izolat şi de partenerul ei, aşa cum cerea protocolul în cazul viitoarelor mame.

Cel mai probabil, Boris Johnson a fost infectat  chiar de c[tre Prinţul Charles, în timpul unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta pe 9 martie. Atunci, cei doi au discutat scurt cu ocazia ceremoniei religioase de la catedrala Westminster Abbey, ţinute cu prilejul zilei Commonwealth-ului.

Comentarii

Modifică Setările