News

Căderea nervoasă a lui Kanye West: "Kim a încercat să mă interneze la nebuni!" Ce a mai dezvăluit acesta pe Twitter?

Căderea nervoasă a lui Kanye West: "Kim a încercat să mă interneze la nebuni!" Ce a mai dezvăluit acesta pe Twitter? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Kanye West şi-a anunţat candidatura la preşedinţia Statelor Unite.

După acest moment a urmat, însă, potopul. O adevărată cădere nervoasă documentată din plin pe social media, cu numeroase postări incoerente pe Twitter, lucru care i-a făcut pe fanii rapperului să se îngrijoreze pentru sănătatea mintală a acestuia.

Artistul şi-a lansat campania electorală cu un discurs în cadrul căruia a dezvăluit că el şi Kim s-au gândit să o avorteze pe prima lor născută, North West, lucru care l-a făcut pe Kanye să plângă pe scenă, în faţa celor adunaţi la evenimentul din Charleston, South Carolina.

Aproape că mi-am ucis fiica!, a spus Kanye cu lacrimi în ochi.

Se pare că această dezvăluire a deranjat-o enorm pe soţia lui, Kim Kardashian, şi pe mama acesteia, Kris Jenner. Atât de mult încât cele două femei i-ar fi recomandat lui Kanye să renunţe la candidatură şi să apeleze la ajutor specializat pentru sindromul bipolar de care suferă.

Kim a încercat să mă interneze la nebuni cu un doctor!, a scris, ieri, rapperul pe contul lui de Twitter, aceasta fiind doar una dintre multele postări care i-au făcut pe mulţi să se întrebe dacă starul este ok din punct de vedere psihic.

Kris şi Kim, sunaţi-mă acum!, a mai scris Kanye de la ferma din Wyoming, acolo unde se află în acest moment.

Dacă voi fi închis ca Mandela, veţi şti de ce!, a continuat Kanye, acesta postând chiar şi un screenshot al unui mesaj pe care i l-a trimis soacrei lui, Kris Jenner, în care îi cerea acesteia să îi răspundă la mesaje.

Multe dintre aceste postări au fost şterse la o distanţă de o oră, iar prietenul lui Kanye, miliardarul Elon Musk, a postat la rândul lui, pe Twitter faptul că a vorbit cu artistul şi că acesta pare a fi mai bine.

Surse din anturajul clanului Kardashian au declarat că soţia lui Kanye l-a ameninţat pe acesta cu divorţul dacă nu renunţă la campania electorală.

Comentarii

Modifică Setările