News

Căderi nervoase, consum de alcool şi pierderea vocii. De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentaţie bună la Bucureşti?

Căderi nervoase, consum de alcool şi pierderea vocii. De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentaţie bună la Bucureşti?

Este star rock de mai bine de trei decenii, idolul mai multor generaţii şi un sex simbol recunoscut în toată lumea. Sau cel puţin a fost, pentru că, după prestaţia de ieri seară, de la Bucureşti, există destule voci care să pună la îndoială capacitatea lui Jon Bon Jovi de a mai urca pe scenă şi-a da un concert de zile mari.

Peste 50.000 de fani au fost aseară la concertul Bon Jovi şi toţi ne aşteptam să vedem un show pe cinste. Din păcate, prestaţia lui Jon Bon Jovi a lăsat de dorit. Obişnuiţi să vedem un showman desăvârşit şi să scandăm extaziaţi pe hiturile trupei, am fost oarecum dezamăgiţi. Hituri precum Always şi Bed of Roses n-au fost cântate şi, din păcate, mă aşteptam ca liderul formaţiei să lase microfonul şi să se retragă în culise cu mai multe ocazii. Vocea nu prea l-a mai ţinut, memoria nici atât, pentru că era nevoit să citească de pe prompter versurile pieselor lui atât de cunoscute, iar fizicul atât de admirat, decenii întregi, de fane dădea semne clare că rezistă cu greu efortului. Şi ieri, la Bucureşti, n-a fost prima dată când Jon a dat de greu.     

“Sunt supraponderal, beau de sting şi sunt plictisit până la lacrimi”, spunea cu aproape un deceniu în urmă. Iar situaţia nu s-a îmbunătăţit semnificativ de atunci. A ajuns să anuleze concerte (în 2017, de pildă), să încheie show-uri după numai 90 de minute din cauze unor probleme cu vocea şi să primească critici aspre din partea celor care au cumpărat bilete la concertele Bon Jovi. Au fost invocate, în mod oficial, bronşite şi tot felul de scuze absolut plauzibile, însă liderul trupei n-a evitat adevărul niciodată.

Modifică Setările