Vedete

Cadoul neobişnuit pe care Edward Sanda i l-a dăruit mamei sale de 8 Martie

Cadoul neobişnuit pe care Edward Sanda i l-a dăruit mamei sale de 8 Martie

Luna martie vine nu doar cu mărţişoare, ci şi cu cele mai frumoase amintiri din copilărie. Edward Sanda, artistul care a lansat recent piesa Vintaje feat Lidia Buble, îşi aminteşte că avea mari emoţii şi se pregătea cu ceva timp înainte să facă cele mai potrivite daruri pentru 1 şi 8 Martie.

„Ţin minte că am avut, de-a lungul timpului, două colege de care mi-a plăcut foarte mult. Şi sper că am făcut cadouri frumoase, unul a fost o brăţară cu o inimioară, iar celălalt un mic delfin de aur pe care îl purtam eu şi îi plăcuse foarte mult unei alte fete de care eram îndrăgostit”, spune artistul.

Ziua Mamei era, de asemenea, o tradiţie păstrată în familie. „Întotdeauna mergeam cu tata să îi cumpăram trandafiri şi eu eram cel care îi alegea. Însă îmi amintesc un an mai special când i-am făcut mamei cadou alocaţia mea. Ştiu că ea şi-a luat o pereche de cizme. Şi mi-a cumpărat şi şi mie ceva J”, mărturiseşte Edward, care şi în acest an vrea să îi cumpere mamei cele mai frumoase flori, de 8 Martie.

Modifică Setările