News

Caitlyn Jenner dezvăluie cauza ranei de la nas. Este îngrijorător!

Caitlyn Jenner dezvăluie cauza ranei de la nas. Este îngrijorător!

Zilele trecute, nişte imagini surprinse de paparazzi îi îngrijorau pe fanii lui Caitlyn Jenner, fost Bruce - tatăl lui Kendall şi al lui Kylie Jenner. Transformat în femeie de mai bine de doi ani, fostul soţ al lui Kris Jenner a suferit o mulţime de operaţii estetice pentru a se apropia cât mai mult de imaginea pe care şi-o dorea, mergând până la capăt - cu o operaţie de schimbare de sex.

Acum este o femeie în toată regula, dar se pare că nu este lipsită de probleme. Caitlyn era surprinsă cu o rană destul de urâtă la nas şi toţi credeau că şi-a făcut o nouă operaţie estetică. Totuşi, vedeta a ţinut să-şi lămurească fanii în legătură cu acest semn de pe nas destul de pronunţat, dezminţind zvonurile unei rinoplastii.

Jenner a explicat ce a păţit la nas. În vârstă de 68 de ani, femeia a distribuit o fotografie nemachiată, arătându-şi nasul roşu acoperit de o crustă care părea să sângereze, spunând că pielea sa a suferit leziuni din cauza expunerii la soare. "Recent am avut de suferit din cauza unor leziuni provocate de soare pe nasul meu. Folosiţi creme cu protecţie solară!", i-a îndemnat ea pe prietenii virtuali, demonstrând că efectele expunerii la soare pot duce la boli de piele.

Să fie vorba de cancer de piele? Caitlyn pare să-i calce pe urme lui Hugh Jackman, care şi-a documentat lupta cu cancerul de piele pe social media, în speranţa de a creşte gradul de conştientizare.

Foto: Captură DailyMail.co.uk, Instagram