News

Călin Geambaşu, în război cu fosta iubită pentru custodia copilului: ''Angelica Cadar nu i-a adus nimic de mâncare fiului ei''

Călin Geambaşu, în război cu fosta iubită pentru custodia copilului: ''Angelica Cadar nu i-a adus nimic de mâncare fiului ei''

Călin Geambaşu trece dintr-un război în altul. După ce şi-a acuzat părinţii de rele corecţii aplicate în copilărie, artistul duce acum o bătălie cu fosta lui Iubită. Miza acestui scandal este copilul lor de zece ani, Davin. Călin susţine că Angelica e supărată că nu a fost cerută în căsătorie.

"Gaga şi cu mine aşa am divorţat, după 5 ani de mariaj în care ne serbam zilele de naştere îmbrăcaţi în mire şi mireasă, ca glumă că nu ne-a mai venit fotograful la nuntă. Excepţia radicală este Angelica Cadar, mama copilului meu şi fosta mea logodnică, cea care mă atacă acum mediatic efectiv de ciudă că a pierdut procesul în care l-a pus drept miză pe copilul nostru.
Cu fostele mele iubite sunt şi azi prieten, fiindcă aşa e mişto interacţiunea dintre oameni, bazată pe Încredere şi Iubire.

Două completuri de Judecători, Psihologi Judiciari, Protecţia Copilului, Autoritatea Tutelară, 2 Prim Procurori, 2 Procurori de caz, două Posturi de Poliţie greşesc şi numai Angelica Cadar are dreptate minţind la TV împotriva unui întreg istoric ce a fost analizat pe larg, mai mult de 1 an?!

Mamei lui Davin şi prietenei mele Angelica Cadar, i-a fost respinsă cererea de chemare a mea în Judecată, ca fiind neîntemeiată. Prin soluţionare legală a fost considerat inadmisibil programul de vizită şi dreptul de a păstra legături personale cu minorul. Instanţa a obligat-o pe Angelica Cadar să plătească pensie alimentară copilului şi cheltuieli de judecată către tată", a scris Călin pe un cont de socializare.

Artistul a câştigat copilul în instanţă. "După un an de Proces la Judecatoria Buftea, în sfârşit s-a clarificat: două Completuri de Judecători au decis stabilirea domiciliului lui DaviN la tată (atât prin Ordonanţa Preşedinţială cerută de Mamă anul trecut, cât şi prin Pronunţarea Instanţei de Fond, anul acesta).
În acest timp copilul meu şi cu mine am fost audiaţi de mai multe ori în anchete sociale, toate la cererea mamei. DaviN a fost audiat într-un singur an de către Autoritatea Tutelară, de către Protecţia Copilului, de Poliţie, de Psihologi Judiciari şi în Instanţă. După depăşirea procedurilor necesare în astfel de situaţii, am ieşit pe deplin învingători, singurele recomandări primind-le chiar reclamanta Angelica Cadar. Lecţia încrederii am învăţat-o la perfecţie.

Timp de 150 de zile, Davin nu a primit nici măcar un apel telefonic de la mămica lui (a fost vizitat doar la Serbare, 30 de minute şi încă de 2 ori, la invitaţia mea...)!
Timp de 500 de zile, Angelica Cadar nu i-a adus nimic de mâncare fiului ei, cu toate că a fost deseori observată în zona unde locuim!", a adăugat solistul.

Călin Geambaşu spune că a făcut multe pentru Angelica, dar şi pentru familia ei. "Când i-am cunoscut, nimeni din familia lor nu avea serviciu sau o locuinţă, cu toate că aveau 3 copii de crescut, copii de care m-am ocupat personal şi i-am dotat cu toate cele necesare pentru a avea o adolescenţă mai bună şi a-şi construi un posibil drum în viaţă (computere pentru fiecare, profesor particular, instrumente muzicale, operaţii, mobilă, excursii în străinătate, televizoare, jocuri, îmbrăcăminte, ba chiar şi mâncare). De asemenea, pentru familia ei am achiziţionat şi 2 autoturisme (pentru o funcţionare cotidiană mai fluentă)".

De cealaltă parte, Angelica e decisă să îl recâştige pe David, care, susţine ea, e influenţat de Călin.  „Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi. Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa", a spus Angelica la Antena 1.