News

Călin Popescu Tăriceanu, mire a cincea oară

Călin Popescu Tăriceanu, mire a cincea oară

După cununia civilă din vară, fostul premier îşi invită prietenii şi apropiaţii la o petrecere care va avea loc sâmbăta aceasta, la Palatul Ghika. Acesta este cel de-al cincilea mariaj al său şi, catolic fiind, nu se mai poate cununa în biserică.

La doi ani de la divorţul de cea de-a patra sa soţie, Ioana, Călin Popescu Tăriceanu (77) a spus din nou “da” anul acesta în faţa ofiţerului de stare civilă. El şi buzoianca Florentina Moise (35), absolventă de Arte Plastice, s-au căsătorit în iulie, la Casa de casatorii a Sectorului 1, ceremonia fiind oficiată de primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

Pentru că, în vară, fostul premier era în doliu după moartea mamei sale, mirii au hotărât ca petrecerea propriu-zisă să fie amânată. Tăriceanu, om discret, şi-a dorit ca şi acest eveniment să aibă loc în cerc restrâns, dar a cedat dorinţelor mai tinerei sale mirese, care şi-a dorit o nuntă de basm la Palatul Ghika. Una dintre condiţiile impuse de către Călin Popescu Tăriceanu ivitaţilor este aceea ca ei să nu vină cu bani în plic. Vor fi acceptate numai cadouri simbolice.

La petrecerea care va începe la ora 20.00 sunt aşteptate peste 200 de persoane, printre care şi politicieni cunoscuţi.

Şi fosta lui soţie, Ioana, şi-a refăcut viaţa anul trecut, când s-a căsătorit cu omul de afaceri Brent Valmar.

Foto: arhiva ADH