News

Calista Flockhart cu plimbările, Harrison Ford cu izolarea. Secretul mariajului celor doi actori

Calista Flockhart cu plimbările, Harrison Ford cu izolarea. Secretul mariajului celor doi actori camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Calista Flockhart a câştigat simpatia publicului din întreaga lume cu rolul din serialul „Ally McBeal”. Actriţa l-a cucerit însă cu umorul ei şi pe Harrison Ford, care, la 66 de ani, a luat-o de soţie. Cei doi vor bifa în acest an 10 ani de când sunt împreună.

În plină pandemie, actriţa de 55 de ani a fost fotografiată de paparazzii într-o ţinută casual şi fără machiaj, în timp ce îşi plimba câinii. Spre deosebire de soţia sa care nu ezită să iasă din casă în vremurile coronaviruslui, Harrison e mai precaut şi preferă să stea izolat.

Ford a dezvăluit recent secretul mariajului lor. Actorul de 77 de ani susţine că respectă o regulă simplă:„Nu vorbesc. Dau din cap ", a glumit starul din "Indiana Jones", iar răspunsul lui a amuzat pe toată lumea.

Calista Flockhart şi Harrison Ford vor sărbători în luna august a acestui an zece ani de la nuntă. De obicei, cei doi îşi petrec timpul în Los Angeles sau într-o fermă din Wyoming, dar recent au revenit în California, după ce a izbucnit pandemia.

Calista şi Harrison s-au întâlnit la Globurile de Aur în 2002 şi au rămas împreună. Ba mai mult, au adoptat şi un băiat, pe Liam, care astăzi are 19 ani. În plus, Harrison are alţi patru copii, Bill în vârstă de 52 de ani, Willard, 50 de ani, Malcolm, 32 de ani, şi Georgia, în vârstă de 29 de ani. Aceştia provin din căsătoriile pe care Ford le-a avut înainte de Calista, cea cu Mary Marquardt şi cu Mellis Mathison.


 

 

 

 

 

Modifică Setările