Vedete

Camelia Mitoşeru va fi operată miercuri. Anunţul făcut de Mihai Mitoşeru, înainte de intervenţia chirurgicală

Camelia Mitoşeru va fi operată miercuri. Anunţul făcut de Mihai Mitoşeru, înainte de intervenţia chirurgicală

Camelia Mitoşeru se confruntă cu probleme grave de sănătate. Mihai Mitoşeru, fiul ei, a făcut un anunţ înainte ca mama sa să fie operată.

Pe 1 februarie, Mihai Mitoşeru a anunţat că mama lui va fi operată, însă medicii au nevoie de sânge. El a cerut ajutorul: "Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia sa fie operata azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operatia trebuie amânată! Va rog din suflet cine ma poate ajuta sa meargă sa doneze la orice centru de hematologie din ţara, dar cu specificaţia: “pt Mitoşeru Georgeta Camelia şi spitalul Sanador”! Indiferent ce grupa de sânge aveţi! Va multumim din suflet!"

Mulţi au mers şi au donat sânge, chiar şi Marius Elisei, soţul Oanei Roman. Vedeta este o prietenă apropiată a familiei şi a făcut declaraţii despre starea Cameliei Mitoşeru: "În primul rând, astăzi s-a întâmplat o mobilizare extraordinară, vreau să le mulţumesc tuturor celor care au răspuns imediat. În câteva ore foarte mulţi oameni au donat şi ne-au ajutat să strângem sângele de care aveam nevoie. Dânsa are o grupă de sânge mai rară, are A2 şi RH pozitiv, şi nu s-a găsit sânge, pentru că deja se ştie că în România este lipsă de sânge. Nu ştiu foarte multe detalii, dar ştiu că va fi operată de un mare neurolog, este pe mâini extraordinare de bune. Din păcate, nu s-a putut astăzi, dar va fi operată miercuri, ceea ce este o veste bună. Este o operaţie care va dura destul de mult, dar nu cred că vor fi probleme. Evident că o anestezie generală şi o operaţie la cap sunt cum sunt, dar eu cred că trebuie să ne gândim la partea bună a lucrurilor şi să ne rugăm pentru ea"

Mihai Mitoşeru, fiul, a dezvăluit că mama lui va fi operată miercuri

”În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor pentru că s-a strâns tot sângele de care aveam nevoie, chiar mai mult, cred. O să încep cu începutul, foarte repede. Nu suntem nişte persoane care să ne victimizăm, nu am vrut să ne spunem problemele personale pentru că nu este normal. La televizor sau în public râdem şi glumim şi atât”, a spus prezentatorul.

În urmă cu două luni, Camelia Mitoşeru a fost diagnosticată cu o tumora benignă-meningiom.

”Acum vreo două luni de zile am aflat că mama are o tumoră beningnă, meningiom se numeşte, cu care nu se poate trăi, adică trebuie operat. O tumoră destul de mare. Normal că ne-am speriat, după care am acceptat situaţia, după care am început să vedem ce trebuie să facem. Azi de dimineaţă trebuia să se opereze mama. Problema este că în România este o mare lipsă de sânge, nu există sânge la centrele de hematologie şi a trebuit să facem un apel public, de data aceasta, pentru că era nevoie. Şi practic am apelat la toţi prietenii pe care îi am, pe unii nici nu îi cunosc.

Vreau să le mulţumesc tuturor, nici nu ştiu cu cine să încep. O să încep cu Oana Roman pentru că ea a fost lângă mine şi pratic ea a vorbit în locul meu cu multă lume, ea a ţinut legătura şi cu presa. Le muţumesc actualilor colegi şi foştilor colegi, le mulţumesc celor care au distribuit mai departe şi bineînţeles, celor care au donat. Le mulţumesc fetelor de pe Instagram, Cristinei Ich, Alinei Ceuşan şi multora care au postat, sunt foarte mulţi care au fost lângă noi. Le muţumesc tuturor celor care mi-aţi dat mesaje, celor care m-aţi sunat, sunt prieteni care au fost şi au donat sânge, sunt oameni care urmau să se ducă mâine, dar nu mai este nevoie. Ştiu că românii sunt săritori, dar nu mă aşteptam să fie atât de buni”, a mai adăugat Mihai Mitoşeru.

Modifică Setările