News

Cameron Diaz îşi vinde apartamentul! Iată cum arată somptuoasa reşedinţă!

Cameron Diaz îşi vinde apartamentul! Iată cum arată somptuoasa reşedinţă! camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Apartamentul lui Cameron Diaz de dinainte de căsătorie se vinde. Actriţa a hotărât să-l scoată la vânzare, având în vedere că acum locuieşte alături de soţul ei, Benji Madden, într-un apartament din Manhattan, a cărui valoare se ridică la 9 miloane de dolari.

2

Revenind la apartamentul de ”burlăciţă” a actriţei, acesta este situat în Greenwich Village şi a intrat în posesia lui Cameron în 2008. La acea vreme, actriţa l-a achiziţionat contra sumei de 2, 95 milioane de dolari, însă acum apartamentul este listat cu preţul de 4, 25 milioane de dolari, nesocotind lalolaltă şi mobila. Actriţa a recunoscut, totuşi, că e dispusă să-l vândă cu tot cu mobilă, atâta vreme cât primeşte o ofertă corectă.

Apartamentul din Greenwich are 130 de metri pătraţi, şi a fost recent renovat de designerul de interior Kelly Wearstler. Noul proprietar se va putea bucura de un living imens, o bucătărie – care este şi piesa de rezistenţă a casei – două dormitoare şi două băi.

Apartamentul este decorat în stil eclectic, îmbinându-se cu succes clasicul cu liniile moderne.

Iar dacă e să vorbim de particularităţi ar trebui să menţionăm bucătăria deosebită, decorată cu mobilă clasică, de un verde smarald, tapetul personalizat, marmurăr roz în baie şi un şemineu în living.

Sursa foto: Warburg Realty