News

Camila Cabello, despre ciudata sa poveste de dragoste cu Shawn Mendes

Camila Cabello, despre ciudata sa poveste de dragoste cu Shawn Mendes

Cei doi artişti au o relaţie de dragoste neobişnuită. Ani la rând, ei au fost doar prieteni şi nu se gândeau că vor deveni iubiţi.

Camila Cabello îşi promovează albumul „Romance”, iar cum mare parte din acest material este inspirat de relaţia cu Shawn Mendes, vedeta a vorbit cu sinceritate despre problemele cu care ei s-au confruntat. La început nu prea se înţelegeau şi au fost la un pas de a se despărţi, scrie Elle.

Vorbind despre sursa de inspiraţie a pieselor „Feel It Twice” şi „Should’ve Said It,” Cabello a povestit că Mendes i-a mărturisit ce simte pentru ea într-o perioadă în care aceasta nu simţea acelaşi lucru. Artista a avut o relaţie cu life coach-ul Matthew Hussey, din februarie 2018 până în iunie 2019. În acea perioadă, ea a lucrat cu Mendes pentru duetul din „Señorita”. A fost o experienţă despre care Cabello a spus că a facut-o să îl iubească pe Mendes.

„Nu m-am simţit bine, pentru că acest om îmi era prieten de foarte mult timp şi eram chiar foarte apropiaţi. Şi când mi-a mărturisit că mă iubeşte m-am simţit ciudat, fiindcă am simţit că îl rănesc, simţeam că ne depărtam ca prieteni. Toată lumea ştie cum e când ai pe cineva foarte apropiat şi îţi spune că te iubeşte, iar prietenia devine dintr-odată încordată”, a povestit vedeta.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro