Gossip

Camila, geloasă pe soţul Matthew McConaughey?

Camila, geloasă pe soţul Matthew McConaughey?

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 21: Model Camila Alves McConaughey (L) and honoree Matthew McConaughey attend the 28th American Cinematheque Award honoring Matthew McConaughey at The Beverly Hilton Hotel on October 21, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Ceva este în neregulă cu Calima Alves şi Matthew McConaughey. Deşi formează un cuplu frumos, se pare că lucrurile în relaţia lor nu merg chiar atât de bine cum ne-am fi imaginat, iar, în ultima vreme, Camila a devenit extrem de geloasă.

În timp ce promova noua sa colaborare cu compania Target, modelul de origine braziliană de 34 de ani şi-a pierdut cumpătul la un interviu şi a arătat latura sa de femeie foarte geloasă. După ce un reporter mai arţăgos a enervat-o cu o întrebare legată de bărbăţelul său arătos, soţia lui McConaughey a răbufnit. "Camila este atât de drăguţă şi de răbdătoare", a spus reporterul. "Dar, îţi poţi imagina cât de mult se enervează în momentul în care orice interviu cu ea devine despre Matthew?".

În timp ce Matthew, 47 de ani, se bucură de faimă, orice ar face, Camila rămâne mereu în umbra lui, luptând să-şi creeze popriul drum într-o industrie care este şi aşa aglomerată. Frumoasa modelină a lansat în 2016 o linie de mâncare organică pentru bebeluşi şi se bate deja în afaceri cu  vedete foarte cunoscute precum Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Reese Witherspoon.  Credem şi noi că este frustrant să trăieşti mereu în umbra unui soţ foarte cunoscut şi să ajungi să devii geloasă pe cariera sa înfloritoare!

Foto: Getty Images