Case Regale

Camilla Parker Bowles, o devoratoare de bărbaţi în tinereţe. Nu era frumoasă, dar avea sex-appeal şi ştia să flirteze

Camilla Parker Bowles, o devoratoare de bărbaţi în tinereţe. Nu era frumoasă, dar avea sex-appeal şi ştia să flirteze camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ducesa acum în vârstă de 73 de ani a avut o tinereţe zbuciumată, şi nu doar prin prisma aventurii cu Prinţul Charles.

Această femeie fatală de la palatul regal, cea care i-a făcut zile fripte Prinţesei Diana şi care a sfârşit prin a se căsători cu Charles, a avut dintotdeauna un succes debordant la bărbaţi. Şi asta în ciuda faptului că frumuseţea ei nu era deloc una convenţională, dimpotrivă. Personalitatea Camillei a compensat, însă, pentru această lipsă.

Apropiaţii şi-o amintesc pe fosta Camilla Shand, pe numele ei de fată, ca fiind o petrecăreaţă feroce în anii 60, nopţile pierdute fiind motivul pentru care aceasta a fost concediată de la primul ei job, la un magazin de decoraţiuni interioare din Londra. Kevin Burke, unul dintre primii iubiţi ai Camillei, şi-o aminteşte aşa: "Era foarte amuzantă şi foarte populară. Deşi nu era o frumuseţe, era atrăgătoare şi sexy. Nu era deloc timidă, vorbea pe şleau şi găsea mereu ceva amuzant de povestit. Am fost cu ea un an întreg, cred că ne iubeam. Apoi, mi-a dat papucii."

O altă aşa-zisă victimă a Camillei a fost chipeşul Rupert Hambro, provenit dintr-o familie de bancheri bogaţi, un londonez din înalta societate cu care aceasta s-a întâlnit pe când avea doar 17 ani. Viitoarea Ducesă de Cornwall era foarte sigură pe ea şi ştia să flirteze, iar asta îi atrăgea pe bărbaţi.

Apoi, Camilla a intrat într-o poveste de dragoste cu năbădăi cu cel care avea să-i devină şi soţ, ofiţerul Andrew Parker Bowles. Numai că acesta o înşela cu cine apuca, inclusiv cu Prinţesa Anne, sora lui Charles. Drept răzbunare, Camilla i-a plătit cu aceeaşi monedă, trecând prin patul mai multor bărbaţi, inclusiv al Prinţului Charles, cu care a început o aventură transformată, în timp, în iubire.

De fapt, aceasta a fost problema cu Camilla şi familia regală britanică. Trecutul ei de petrecăreaţă veselă nu era pe placul seniorilor regali, care-i doreau lui Charles o nevastă mai inocentă. 

Foto: Profimedia, Getty Images

Comentarii

Modifică Setările