News

Campionii mariajelor la Hollywood

Campionii mariajelor la Hollywood

Pentru ei, mariajul s-a dovedit a fi cea mai mare piatră de încercare. Împreună mai mult la greu, decât la bine, aceşti parteneri de viaţă refuză să se dea bătuţi şi, deşi tabloidele le tot anticipează divorţul, vor să ne demonstreze că blestemul Hollywoodului poate fi înfrânt.

NEW YORK, NEW YORK - MARCH 15:  Tom Hanks (L) and Rita Wilson attend "My Big Fat Greek Wedding 2" New York Premiere at AMC Loews Lincoln Square 13 theater on March 15, 2016 in New York City.  (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Rita Wilson & Tom Hanks

Sunt un model de rezistenţă într-o lume în care iubirea e pusă în balanţă cu faima, iar fidelitatea durează până la următoarea ispitire. Tom Hanks, însă, e sigur că a ales bine şi pentru totdeauna – deşi Rita Wilson (59) nu e prima femeie pe care a dus-o la altar. Dar este prima lui iubire! Actorul a recunoscut că era îndrăgostit de ea încă din lieu, prin ’72, pe când aceasta apărea în serialul de televiziune „The Brady Bunch“. „Încă nu-mi vine să cred că am fost colegi de liceu şi nu aveam curajul să-i vorbesc, însă ea mi-a recunoscut în cele din urmă că nu mi-ar fi acordat din timpul ei dacă aş fi îndrăznit“, a mărturisit Tom Hanks, care a cunoscut mai târziu celebritatea.

Actorul a reluat legătura cu Rita în 1987, după decesul primei sale soţii, Samantha Lewes, care-l lăsase singur cu doi copii, Colin şi Elizabeth, acum de 34 şi de 38 de ani. A fost o perioadă neagră, dar marea lui iubire era acolo să-l ajute. „Serialul meu a fost anulat, nu se mai arăta nimic la orizont, telefonul nu suna, aveam datorii şi aveam doi copii. Apoi a apărut rolul din «Big». În momentul în care a fost lansat, eram deja căsătorit cu Rita şi mi-am spus «Ştii ce? Totul va fi bine. Voi fi capabil să-mi plătesc chiria, să-mi repar maşina şi să le cumpăr cadouri de Crăciun copiilor». Erau o mulţime de lucruri pentru care nu trebuia să-mi mai fac griji“, a povestit Hanks.

Şi lucrurile păreau că vor rămâne aşa, departe de orice grijă, cu bucuriile aduse de alţi doi copii, Chester (26) şi Truman Theodore (20). Până în 2015, când Rita actriţa a fost diagnosticată cu cancer la sân. Atunci, coşmarul prin care Tom trecuse în urmă cu 20 de ani alături de Samantha, bolnavă tot de cancer, reîncepea. După ce a fost consultată de mai mulţi medici, soţia lui a decis să treacă printr-o dublă mastectomie şi o reconstrucţie mamară. „Mă simt binecuvântată că am un soţ iubitor şi care mă sprijină, familie, prieteni şi medici foarte buni. Mă simt mai bine cu fiecare zi care trece şi abia aştept să mă vindec complet“, spunea Rita anul trecut, plină de speranţă. Şi, într-adevăr, după un an de chin şi de nesiguranţă, a ieşit triumfătoare din această încercare. „Tot ceea ce pot să fac este să mă înclin în faţa curajului soţiei mele“, declara uşurat Tom Hanks pentru „Mirror“.

Astăzi, după 28 de ani de căsnicie şi două filme făcute împreună („Volunteers“ şi „Sleepless in Seattle), actorul spune că nu există vreun secret aparte pentru fericirea lor. „Oamenii spun «Doamne, cred că este greu să ţii un mariaj în lumea showbiz-ului!» Eu cred că este greu să rămâi căsătorit în orice situaţie, dar dacă te căsătoreşti cu persoana potrivită este foarte posibil să meargă. Noi ne oferim sprijin reciproc în orice vrea celălalt să realizeze. Căsnicia noastră nu necesită eforturi mari. Suntem căsătoriţi de 28 de ani şi încă ne descoperim“.

Modifică Setările