News

Cancerul e în remisie! Edith Gonzales, lacrimi de fericire

Cancerul e în remisie! Edith Gonzales, lacrimi de fericire

Fericire fără margini! După aproape un an de luptă cu cancerul, Edith Gonzales are motive să zâmbească şi să răsufle uşurată: cancerul este în remisie! Cancerul lui Edith este în remisie! Fanii actriţei de telenovele au aşteptat cu sufletul la gură această veste: cancerul este în remisie, adică, boala răspunde la tratament şi sunt multe şanse ca Edith Gonzales să se însănătoşească şi să scape de cumplita boală de care suferă de aproape un an!

Fericitul anunţ a fost făcut chiar de îndrăgita cântăreaţă, prin intermediul contului ei de Instagram. Edith Gonzales s-a înregistrat în timp ce le mulţumea tuturor pentru susţinerea pe care a primit-o în toată această perioadă, dezvăluindu-le, tuturor, că boala e în remisie. ”Astăzi, am în posesie un act oficial pe care scrie ”remisie”, prin asta înţelegându-se că organismul meu a rezistat tratamentului şi că boala este control. Sunt în viaţă, sunt aici şi vreau să vă dau toată dragostea pe care o simte inima mea în acest timp. (...) Cât există viaţă, există speranţă, şi dacă eu pot, atunci poţi şi tu”, a declarat, în lacrimi, îndrăgita cântăreaţă.

Amintim că-n luna august, anul trecut, Edith Gonzales a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Au urmat câteva intervenţii chirurgicale şi un lung tratament cu radiaţii, în timpul căruia a fost nevoită să se tundă scurt şi să renunţe la cariera actoricească. Dar, iată că, la aproape un an, eforturile, şi optimismul pe care l-a manifestat în toată această perioadă, au dat roade: cancerul e în remisie, boala răspunzând la tratamentul pe care îl urmează.

foto: Instagram

Modifică Setările