News

Cancerul lui Val Kilmer este în remisie. Ce l-a ajutat să se pună pe picioare?

Cancerul lui Val Kilmer este în remisie. Ce l-a ajutat să se pună pe picioare?

51218252 Celebrities at the 23rd Annual Simply Shakespeare benefit at The Broad Stage in Santa Monica, California on September 25, 2013. Celebrities at the 23rd Annual Simply Shakespeare benefit at The Broad Stage in Santa Monica, California on September 25, 2013. Pictured: Val Kilmer FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

A fost diagnosticat cu cancer la gât, pe punctul de a-şi pierde vocea şi a negat că ar fi bonav până de curând. S-a hotătât să dea cărţile pe faţă şi să vorbească cu fanii despre problemele sale de sănătate, conştient de faptul că nu mai poate ascunde adevărul pe care toţi îl cunoşteau.

La începutul acestei luni, Val a rupt tăcerea şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa sa cu fanii de pe reţeaua de socializare Reddit. Cum a reuşit să capete curaj pentru a lupta contra bolii? Se pare că dragostea şi rugăciunile l-au ajutat să scape de cancer. Actorul de 57 de ani, un creştin desăvârşit, a fost diagnosticat cu cancer la gât în 2015, bătălie cu o boală pe care a ascuns-o mult timp. Cu boala în remisiune, Kilmer le-a mărturisit prietenilor virtuali că rugăciunile lor, ale familiei, ale apropiaţilor şi creadinţa lui l-au ajutat să învingă boala. Chiar dacă în trecut a fost supus unei operaţii de îndepărtare a tumorii, fiind surprins cu un tub în jurul gâtului, se pare că mâinile fine ale medicilor şi rugăciunile au fost combinaţia perfectă pentru drumul spre vindecare.

Ce ai vrea să ştie fanii tăi despre faptul că ai avut şi că ai învins cancerul? Kilmer a răspuns: "Sunt foarte recunoscător pentru toate rugăciunile şi gândurile bune din întreaga lume. Oamenii care ştiu că sunt un om credincios cred că mi-am pus viaţa în pericol. Mulţi oameni au fost vindecaţi prin rugăciune de-a lungul istoriei. Şi multe alte persoane au murit, chiar dacă au folosit medicina modernă.", a spus optimist actorul.

Mesajul lui Val penstru fanii de pe Reddit.

El a mărturisit că toţi medicii din spital i-au spus că s-au rugat pentru el. Şi susţine că l-a întâlnit pe Doctor Bernard Lown, care a inventat defibrilatorul şi că aceasta i-a mărturisit că dragostea este cel mai puternic tratament disponibil. Rememorând momentul, Kilmer a rostit cuvintele doctorului: " Iubirea, dragostea vindecă, mai mult decât orice alte abilităţi. Trebuie să iubim viaţa pe care suntem încredinţaţi să o salvăm ". 

Foto: Reddit, Arhiva OK

Modifică Setările