News

Când ajunge Robbie Williams în România? Află ultimele detalii despre concertul artistului!

Când ajunge Robbie Williams în România? Află ultimele detalii despre concertul artistului!

Avionul privat care îl va aduce pe starul britanic în România va ateriza, aşadar, astăzi, la ora 18.10, la terminalul Ţiriac Air din cadrul Aeroportului Internaţional "Henri Coandă", au precizat surse citate de Mediafax.

Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul pe care Robbie îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Lucrările de amenajare a scenei, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie. Întreaga producţie este pregătită de 300 de oameni şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Accesul publicului este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment. În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi Delia.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional "Let me Entertain You", care se desfăşoară în peste 10 ţări şi care a debutat pe 25 martie, la Madrid, şi a mai inclus show-uri în Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai).

Modifică Setările