Vedete

"Când îl săruţi pe Luke Perry, doar la asta te poţi gândi!". Ce actriţă din Beverly Hills, 90210 spunea asta?

"Când îl săruţi pe Luke Perry, doar la asta te poţi gândi!". Ce actriţă din Beverly Hills, 90210 spunea asta?

Jennie Garth şi Luke Perry n-au fost doar actorii care le-au dat viaţă mult iubitelor personaje din "Beverly Hills, 90210": Kelly şi Dylan. 

Cei doi actori au rămas şi buni prieteni până în ultima zi de viaţă a lui Perry, actorul care a decedat pe 4 martie, la doar 52 de ani. În vârstă de 46 de ani, Jennie nu a postat niciun mesaj sfâşietor pe social media, dar a dat o declaraţie exclusivă celor de la revista "People". 

“Am inima frântă. El a însemnat atât de mult penru mulţi. A fost un om foarte special. Sunt alături de familia lui şi de toţi cei care l-au iubit. Este o pierdere foarte grea”, a spus actriţa mamă a trei fete şi căsătorită pentru a treia oară cu tinerelul Dave Abrams. 

Despre Jennie şi Luke s-a zvonit, în trecut, c-ar fi fost mai mult decâ buni prieteni şi c-ar fi dus povestea de dragoste din serialul pentru adolescenţi mai departe, în afara platourilor. 

Nu vom şti niciodată cu siguranţă dacă a fost sau nu aşa, dar declaraţiile actriţei din vremea în care juca în Beverly Hills, 90210 pun paie pe foc. 

"Avem o relaţie dinamică. Fie ne înţelegem foarte bine, fie ne vine să ne strângem de gât. De genul azi te iubesc, mâine te urăsc. În plus, lui Luke nu-i place când filmez cu Jason Priestley (Brandon, n.r.). E o chestie care ţine de egoul masculin. Dar e minunat. Când îl săruţi pe Luke, doar la asta te poţi gândi", recunoştea Jennie Garth, într-un interviu din anul 1995.

A fost sau n-a fost?