News

Când începe show-ul "Românii au talent", sezonul 11. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu stau la masa juriului

Când începe show-ul "Românii au talent", sezonul 11. Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu stau la masa juriului camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Talent din cale afară, juraţi fără egal şi cei mai iubiţi prezentatori... reţeta unui sezon spectaculos al celui mai iubit show de divertisment din România.

Un an am aşteptat să-i revedem, iar de acum timpul nu mai are răbdare: sezonul 11 începe pe 5 februarie! Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenţi care şi-au luat destinul în mâini şi au vrut să fie cunoscuţi celor de acasă prin talentul lor.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neaşteptate şi reprezentaţii nemaivăzute au reuşit să scrie povestea viitorului sezon. Pavel Bartoş şi Smiley au stat în culise şi i-au încurajat pe concurenţi înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puţin 3 de DA şi au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!

Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon... spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediţii pe săptămână! Mai puţin de o lună! Mai mult de o ediţie! Un sezon unu şi unu în care talentul va fi la el acasă. Nu rataţi, pentru a unsprezecea oară, startul Românii au talent!

Modifică Setările