News

Când mulţi o bănuiau că se iubeşte cu The Weeknd, Angelina Jolie uimeşte din nou: s-a întors la fostul soţ

Când mulţi o bănuiau că se iubeşte cu The Weeknd, Angelina Jolie uimeşte din nou: s-a întors la fostul soţ camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Angelina Jolie îi joacă pe degete de când este o femeie liberă. Când mulţi cochetau cu ideea că a început o relaţie cu celebrul The Weeknd, actriţa schimbă macazul.

Într-un material exclusiv prezentat de Daily Mail, aflăm că Jolie s-a întâlnit din nou cu Jonny Lee Miller, fostul său soţ, cu care a fost văzută şi în vară. Actriţa s-a dus atunci la el acasă de două ori: o dată singură, ţinând în mână o sticlă de vin şi altă dată chiar cu fiul ei cel mare, Pax.

O perioadă, cei doi nu s-au mai văzut, dar luni seara au ieşit în oraş să ia cina, în Beverly Hills. Jolie, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu Miller, în vârstă de 48 de ani, între anii 1996 şi 1999.

Ei s-au întâlnit pe platourile de filmare la Hackers. Şi iată că ceva a rămas nespus, neconsumat, căci prietenia lor pare să devină ceva mai mult.

Deşi Angelina a tot ieşit cu solistul The Weeknd, alimentând zvonurile că ar avea o relaţie romantică, ei bine, Jonny Lee Miller revine neaşteptat în peisaj. Foştii soţi s-au simţit foarte bine la cină şi au plecat împreună, în maşina actorului.

Angelina a fost spectaculoasă, ca de fiecare dată. S-a îmbrăcat din nou în negru, una dintre non culorile sale preferate. A avut o rochie neagră şi un pardesiu lung, negru, la care a accesorizat o pereche de stiletto negri, care îi puneau în evidenţă glezna fină şi o poşetă crem destul de mare, uşor nepotrivită la cină. Era mai degrabă o poşetă de zi. Însă pe Angelina prea puţin o interesează aceste detalii. Nu a uitat de masca de protecţie, pe care o poartă constant. Chiar este greu să mai fie văzută undeva fără mască. Şi aceasta neagră, desigur.

Superba actriţă are custodie comună cu fostul soţ Brad Pitt pentru toţi copiii lor minori. Luna trecută, tot Daily Mail a dezvăluit că Angelina voia să-şi vândă partea sa din podgoria pe care o deţine împreună cu Brad Pitt.

Diva a dorit să-şi vândă jumătatea pe care o deţine alături de Brad Pitt din castelul Miraval din Correns, Franţa, în valoare de 164 milioane de dolari. Este uluitor gestul său, în condiţiile în care Brad Pitt chiar produce vinuri şi şampanii în ediţie limitată, Fleur de Miraval, în cadrul podgoriei pe care o au lângă castel. O sticlă din exclusivista şampanie pe care însuşi actorul o promovează costă 390 de dolari.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările