Vedete

Când naşte Gina Pistol! Smiley a dezvăluit când vine pe lume primul său copil

Când naşte Gina Pistol! Smiley a dezvăluit când vine pe lume primul său copil camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Mult a fost, puţin a rămas! În curând Gina Pistol va naşte! Când e programat evenimentul?

Şi Smiley, dar şi Gina Pistol sunt emoţionaţi la gândul că în curând îşi vor cunoaşte fetiţa, minunea lor care le va face vieţile mai frumoase. Gina Pistol a început de câteva luni pregătirile, a mers şi a achiziţionat căruciorul, a început să aranjeze chiar şi camera micuţei. A pus tapet, a cumpărat pătuţul, chiar şi primele hăinuţe. 

Nu mai e foarte mult timp şi fetiţa va veni pe lume. Când? Smiley e cel care s-a dat de gol. Acum, Gina Pistol este în ultimul trimestru de sarcină, în luna a şaptea. Se pare că mai e foarte puţin până la naştere. 

"La începutul lunii martie. Pe atunci...dar să vedem ce se va întâmpla în ultima lună", a afirmat emoţionat Smiley în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

În aceste luni, Gina Pistol a fost o viitoare mămică foarte activă, nu a stat acasă, ci a filmat pentru următorul sezon "Chefi la cuţite".

Ce nume va purta fetiţa lui Smiley şi a Ginei Pistol

Gina aşteaptă o fetiţă şi i-ar plăcea ca aceasta să poarte numele Maria.

”O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”.

Şi Smiley a precizat: "Taţii de fete sunt victime totale. Sper să fiu şi eu o figură autoritară pentru copil. Abia aştept. Deja m-am emoţionat. E un om pentru care voi face orice. Din păcate, noi ne doream să afle oamenii de la noi personal. Eu sper să fiu ca tată cel puţin la fel de bun ca tatăl meu. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie şi sever atunci când trebuie. Şi cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuşi. Asta e. Nu ne vom creşte copiii după nişte stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se joace neapărat cu păpuşile, iar băieţii cu maşinile. Trebuie să gândească liber"

Gina Pistol, probleme în timpul sarcinii: "Plâng. Trebuie să fac ceva"

Gina Pistol mai are două luni până naşte, iar kilogramele continuă să vină. Blonda recunoaşte că nu se aştepta să se îngraşe atât de tare în timpul sarcinii. Ba mai mult, admite că surplusul de greutate o îngreunează.

“Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Şi trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă aşteptam la numărul ăla de kilograme. Şi mai am două luni.

Voi să nu credeţi că mă plâng, doar că aşa sunt eu. Parodiez anumite etape din viaţa de dragul divertismentului. Îi mulţumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim şi m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu', a povestit Gina Pistol pe o reţea de socializare.

Foto: Facebook, Instagram 

Modifică Setările