Meghan & Harry

Când şi cum o vor prezenta-o lumii Ducii de Sussex pe micuţa Lilibet Diana?

Când şi cum o vor prezenta-o lumii Ducii de Sussex pe micuţa Lilibet Diana? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Aşa cum ne aşteptam de la ei, Ducii de Sussex nu se grăbesc să facă publică vreo poză cu micuţa Lilibet Diana.

Cum în ultimul timp Meghan şi Harry n-au împărtăşit cu fanii nici poze noi ale lui Archie, era de aşteptat ca noua venită în familia lor să nu fie prezentată lumii imediat după ce se naşte.

Cei care îi cunosc susţin că cei doi vor alege, cel mai probabil, să o fotografieze pe micuţa Lili în spaţiul privat al grădinii casei lor din Montecito, în stilul lor personal. 

Experţii regali susţin că este posibil ca cei doi să alegă chiar să nu facă publică vreo poză cu noua strănepoată a Reginei Elisabeta, spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat când s-a născut Archie, pe 6 mai 2019.

Pe atunci, cei doi erau încă membri ai familiei regale britanice şi au fost nevoiţi să urmeze tradiţia de a-l arăta supuşilor britanici pe noul membru al monarhiei. De data aceasta, cel mai probabil, prima fotografie cu micuţa Lili va fi făcută publică pe site-ul organizaţiei caritabile a celor doi, Archewell.

Meghan Markle a născut-o pe Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor în ziua de 4 iunie, la ora 11:40 am, atât mama, cât şi fetiţa aflându-se într-o stare bună de sănătate..

Comentarii

Modifică Setările