Royals

Când socoteala lui Harry şi a lui Meghan nu se pupă cu pandemia. Răsfăţaţii presei pierd capital de imagine din cauza Coronavirus

Când socoteala lui Harry şi a lui Meghan nu se pupă cu pandemia. Răsfăţaţii presei pierd capital de imagine din cauza Coronavirus camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Acesta trebuia să fie momentul lor.

Momentul în care Prinţul Harry şi Meghan Markle lăsau în spate viaţa regală şi se pregăteau pentru o reinventare, pe tărâm american. Un moment care ar fi putut fi urmărit cu sufletul la gură de mare parte din omenire sau, fie, de cei interesaţi de viaţa celebrităţilor.

Ei bine, momentul lor a coincis cu una dintre cele mai grave crize trăite de omenire de la cele două Războaie Mondiale încoace, iar tot ce vor face Harry şi Meghan în existenţa lor independentă va trece cel puţin pe planul secund. Lumea nu mai are timp pentru cuplul ei regal preferat, iar asta îi poate costa enorm pe cei care şi-au propus să-şi câştige banii din imagine.

Chiar şi postarea lor de Adio de pe contul oficial de Instagram era să treacă neobservată, primind un loc aproape insignifiant pe site-urile tabloidelor britanice. Într-o vreme, ştirea aceasta era deschidere de pagină pe site-ul Dailymail.co.uk, de exemplu.

Săptămâna aceasta, Harry, de 35 de ani, şi Meghan, de 38, urmează să anunţe noul lor brand, noul lor site şi noile organizaţii caritabile în slujba cărora vor acţiona. Problema este că aceste anunţuri se vor pierde, probabil, în maldărul de ştiri cu şi despre Covid, o situaţie care arde şi ne afectează pe toţi. Meghan Markle, în special, se obişnuise ca fiecare mişcare a ei să pună lumea pe hold. Pandemia a făcut ca, acum, lumea să devină surdă la ştiri cu şi despre viaţa minunată a celor doi.

Cât despre Harry, acesta se vede deja nevoit să renunţe la două acţiuni care-l entuziasmaseră foarte tare: o iniţiativă de călătorit ecologic şi de-acum celebrele Invictus Games, amânate pentru anul viitor.

Afectat este şi modul în care aceştia urmau să se susţină financiar, după ce au renunţat la viaţa regală şi la privilegiile care veneau la pachet cu aceasta. Planurile lor de a călători în toată lumea, în special pe continentul lor preferat, Africa, de a susţine seminarii şi discursuri la diferite evenimente caritabile şi de a trăi din imaginea lor foarte puternic mediatizată nu se mai potrivesc cu situaţia actuală.

Pandemia a schimbat totul, iar asta s-a observat odată cu ieşirea lor oficială din lumea regală. Un eveniment care trebuia să aibă parte de artificii aproape că trecut neobservat.

Modifică Setările