Royals

Când, unde şi cum va fi botezul micuţei Lilibet Diana, fiica Ducilor de Sussex?

Când, unde şi cum va fi botezul micuţei Lilibet Diana, fiica Ducilor de Sussex? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Pe 4 iunie, a venit pe lume al doilea membru al familiei Ducilor de Sussex, micuţa Lilibet Diana.

Ei bine, se poate spune că bebeluşul este singurul strănepot al Reginei Elisabeta care nu va fi botezat conform cutumelor regale. Chiar şi fratele ei mai mare, Archie, a avut parte de un botez regal, înainte ca părinţii lui să decidă să se retragă din familia regală britanică şi să înceapă o viaţă nouă în State.

Ei bine, de data aceasta, Meghan Markle şi Prinţul Harry o vor boteza pe fiica lor în America, acolo unde s-au mutat definitiv în 2020, cumpărând o casă în zona Montecito din Santa Barbara. Chiar şi aşa, fetiţa va fi botezată în credinţa Bisericii Anglicane, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul fratelui ei acum în vârstă de doi ani.

Ca perioadă, este posibil ca Lili să fie botezată la începutul lunii august, iar părinţii ei vor alege, probabil, ca ceremonia de botez să împletească tradiţia cu modernitatea. Cu siguranţă că Meghan şi Harry vor fi la fel de secretoşi legat de acest eveniment cum au fost şi la botezul lui Archie, acolo unde au interzis prezenţa presei şi n-au făcut publice nici măcar numele naşilor copiilor.

Este posibil ca prima fotografie cu micuţa Lili să fie una de la botezul ei, aleasă cu grijă de Ducii de Sussex şi făcută publică pe site-ul organizaţiei lor caritabile, Archewell.

Comentarii

Modifică Setările