News

Candice Swanepoel arată minunat la doar trei săptămâni de când a adus pe lume al doilea copil

Candice Swanepoel arată minunat la doar trei săptămâni de când a adus pe lume al doilea copil

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN BRAZIL ** Fernando De Noronha, BRAZIL - *EXCLUSIVE* - South African model Candice Swanepoel shows off her amazing bikini body in an one piece bikini in the Island of Fernando De Noronha, Brazil. Shot on 12/13/17, Pictured: Candice Swanepoel BACKGRID USA 17 DECEMBER 2017 BYLINE MUST READ: GADE / BACKGRID USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Am admirat-o pe întreaga perioadă a sarcinii, vedeta reuşind să-şi păstreze silueta impecabilă. Acum, la doar trei săptămâni de când l-a adus pe lume pe al doilea copil, Candice Swanepoel uimeşte din nou cu măsurile ei de fotomodel, post-partum. Candice, la trei săptămâni după naştere În timp ce alte mămici evită să se afişeze imediat după naştere, Candice Swanepoel n-are nicio temere în a arăta tuturor silueta ei după venirea pe lume a micuţului Ariel. În vârstă de 29 de ani, Candice a scăpat rapid de multe kilograme şi afişează deja o siluetă de invidiat, la plajă, în Mexic.

Desigur, la doar trei săptămâni de la naştere, Candice n-a reuşit să topească toate kilograme dobândite în timpul sarcinii, însă nimeni nu poate contesta faptul că modelul Victoria`s Secret arată impresionant.

De altfel, ne bucurăm că modelul din Africa de Sud are curajul de a se afişa în costum de baie la un timp atât de scurt după naştere, chiar dacă nu şi-a recâştigat abdomenul plat. E speră ca prin apariţia sa să le dea încredere mai multor mămici să-şi accepte corpul după ce aduc pe lume copii.

Aşa arăta Candice pe timpul celei de-a doua sarcini

Amintim că modelul are doi băieţei: Anaca, în vârstă de un an şi opt luni, şi Ariel, în vârstă de doar trei săptămâni. Tatăl micuţilor este omul de afaceri israelian Hermann Nicoli, cu care Candice se iubeşte de mai bine de 13 ani.

Candice Swanepoel şi primul ei născut, Anaca
Modifică Setările