Fashion

Cannes 2015: De la Mădălina Ghenea la Kendall Jenner. Vezi cine a strălucit pe covorul roşu!

Cannes 2015: De la Mădălina Ghenea la Kendall Jenner. Vezi cine a strălucit pe covorul roşu!

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfăşurare şi, după cum era de aşteptat, marile actriţe au păşit pe covorul roşu în ţinute extravagante, demne de adevărate dive ale Hollywoodului. Unele...

Mădălina Ghenea

Românca a cucerit asistenţa, aseară, pe covorul roşu de la Cannes, acolo unde a participat la premiera filmului Youth, în care apare în rol secundar, alături de Michael Caine, Jane Fonda, Harvey Keitelşi Rachel Weisz.

Actriţa de 29 de ani a ales să poarte, cu această ocazie, o rochie Cristina Săvulescu, care cântăreşte peste 10 kilograme, trena având aplicaţii de perle şi cristale. Mai mult, materialul folosit conţine broderii şi aplicaţii realizate în intregime manual.

Click pe următoarea!

Rachel Weisz

Frumoasă a fost şi eroina principală a acestui film, britanica de 45 de ani arătând de minune în rochia ei din mătase, turcoaz, care i-a pus în valoare chipul superb, încadrat de părul negru.

Click pe următoarea!

Jane Fonda

Tot respectul pentru această mare doamnă, atât de tânără la cei 77 de ani ai săi. E drept că protagonista aceluiaşi film, Youth, n-a ales chiar cea mai elegantă rochie pentru apariţia ei pe covorul roşu, iar colierul pare un pic cam masiv, dar când arăţi atât de bine la această vârstă detaliile stilistice chiar nu mai contează.

Click pe următoarea!

Aishwarya Rai

Actriţa de la Bollywood pare să meargă din fiasco şi fiasco la acest festival de film. Rochia Ralph & Russo aleasă pentru premiera de aseară este masivă şi, s-o spuneam pe-aia dreaptă, urâtă!

Click pe următoarea!

Sophie Marceau

Frumoasa actriţă franceză a strălucit la propriu, la premiera filmului Mountains May Depart, de aseară. Rochia cu ştrasuri multicolore i-a pus în valoare silueta subţire. Bravo!

Click pe următoarea!

Kendall Jenner

În primul rând, nu înţelegem ce a căutat manechinul la Cannes. În al doilea rând, chiar şi aşa, nu a făcut mari furori cu ţinuta ei din două piese, semnată Alaia. Se putea şi mai bine!

Foto: Getty Images