News

Cântăreaţa Avril Lavigne se iubeşte cu un miliardar. Se zvoneşte că e însărcinată!

Cântăreaţa Avril Lavigne se iubeşte cu un miliardar. Se zvoneşte că e însărcinată!

A trecut prin două mariaje eşuate, însă mai are speranţe că va găsi iubirea! Miliardarul Texan Phillip Sarofim are mari şanse să fie soţul cu nr. 3, mai ales că se zvoneşte că Avril Lavigne ar fi însărcinată pentru prima dată. Avril şi noul iubit Umbla vorba pe la Hollywood că Avril Lavigne se iubeşte cu miliardarul Phillip Sarofim, cu care a tot fost văzută în ultima vreme, în public. Cei doi au fost surprinşi chiar şi ieri, prin Bel Air, bucurându-se de o după-amiază însorită.

Ceea ce ne-a atras atenţia, însă, e burtica proeminentă care ieşea la iveală prin rochiţa roşie, de vară, pe care Avril o purta la întâlnirea cu noul ei iubit. Deci, să fie artista de 33 de ani însărcinată pentru prima oară? Ori au surprins-o paparazzi chiar după un prânz copios?

Prânz copios ori... bebeluş?

În orice caz, e clar că Avril e fericită şi că Phillip contribuie destul de mult la această fericire. Ne bucurăm, mai ales că artista a trecut deja prin două divorţuri, ea ajungând la tribunal şi cu Deryck Whibley, cu care fusese căsătorită timp de 3 ani, dar şi cu Chad Kroeger, cu care a fost căsătorită în 2012 până în 2015.