Fashion

Cântăreaţa care a apărut în halat şi cu prosopul pe cap la premiile muzicale EMA

Cântăreaţa care a apărut în halat şi cu prosopul pe cap la premiile muzicale EMA

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 12: Rita Ora speaks on stage during the MTV EMAs 2017 held at The SSE Arena, Wembley on November 12, 2017 in London, England. (Photo by Dave J Hogan/Getty Images for MTV)

O apariţie spectaculoasă a uneia dintre cele mai în vogă cântăreţe ale momentului. Premiile muzicale MTV Europe Music Awards 2017 au reprezentat momentul perfect pentru o aroganţă de zile mari venită din partea Ritei Ora. Cea mai extravagantă apariţie la premiile EMA. Cântăreaţa de 26 de ani de origine kosovară a şocat pe toată lumea cu apariţia sa la unul dintre cele mai importante evenimente de premiere a muzicii. Cum a apărut pe covorul roşu? Ei bine, a fost atât de îndrăzneaţă şi extravagantă încât a renunţat la celebrele rochii de seară şi  a optat pentru un halat de baie pufos şi un prosop alb pus pe cap, de parcă ar fi ieşit direct de la duş. Evident că acesta a vrut să fie efectul acestei ţinute, să atragă atenţia şi să fie îndelung discutată, dar Rita Ora nu a avut probleme cu timpul de pregătire pentru eveniment.

A purtat un make-up impecabil, o pereche de pantofi cu toc cu inserţii preţioase, iar accesorizarea a fost una spectaculoasă, cu un colier masiv cu diamante şi cercei încrustaţi cu pietre preţioase, reuşind să transforme look-ul de gospodină abia ieşită de la duş, în unul de divă extravagantă.

A cântat îmbrăcată în halat.

Cântăreaţa a atras toate privirile în momentul în care a păşit pe covorul roşu de la eveniment îmbrăcată aşa. Efectul a fost unul scontat, căci fanii au discutat îndelung ţinuta sa pe reţelele de socializare, mulţi dintre ei apreciind originalitatea divei, spunând că ei nu îi pasă de nimic şi că nu o interesează că poate fi criticată. Iar ca tacâmul să fie complet, cântăreaţa şi-a schimbat halatul cu unul mai scurt şi pantofii cu o pereche de botine, dar şi accesoriile cu unele şi mai extravagante şi a urcat pe scenă pentru un recital incendiar, lăsându-şi la vedere bikini albi.

Foto: Getty Images