Agenda

Cântăreţul Black a murit

Cântăreţul Black a murit

Cântăreţul britanic, interpretul piesei „Wonderful Life”, a pierdut lupta pentru viaţă. Colin Vearncombe 26.05.1962 - 26.01.2016 Colin Vearncombe, cunoscut publicului sub pseudonimul Black, a murit marţi seară, pe un pat de spital din Irlanda, după ce a fost implicat într-un grav accident de maşină. Când a fost internat, britanicul era deja în comă, având multiple răni în zona capului şi oase rupte la mâini şi la picioare.

Luni, analiza RMN a arătat că artistul avea leziuni iremediabile. Anunţul morţii sale a fost făcut pe Facebook.

Cântăreţul, care avea doar 53 de ani, urma să susţină pe 4 martie un concert la Hard Rock Cafe.

Născut în Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black (pe numele sau adevărat Colin Vearncombe) este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru hiturile sale deja legendare „Wonderful Life“ şi „Sweetest Smile“. A lansat mai mult de zece albume de studio, precum şi mai multe materiale live în ultimii aproape 25 de ani.

Artistul urma să lanseze primul său album din ultimii şase ani în primăvara anului 2016. În 2014, Colin a lansat o campanie de finanţare pentru a sprijini apariţia noului produs discografic, alături de partenerul de studio, Calum MacColl. În ultimii doi ani a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte în Europa şi Rusia, apariţii TV, trei turnee în Marea Britanie şi a fost oaspete de seamă în Moscova pe Stadionul Olimpic în faţa a peste 24.000 de oameni.

Modifică Setările