News

Cântăreţul Phil Collins, internat de urgenţă

Cântăreţul Phil Collins, internat de urgenţă

MIAMI BEACH, FL - MARCH 11: Phil Collins performs at The Little Dreams Foundation Benefit Gala: Dreaming on the Beach at Fillmore Miami Beach on March 11, 2016 in Miami Beach, Florida. (Photo by Gustavo Caballero/Getty Images)

Fanii sunt îngrijoraţi pentru starea artistului, care a ajuns pe mâna medicilor.

Phil Collins (66) a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă. Potrivit tabloidului "The Sun", noaptea trecută acesta a căzut în camera lui de hotel şi s-a lovit puternic la cap, după ce s-a împiedicat în timp ce se ducea la toaletă.

O ambulanţă l-a transportat la un spital din Londra, unde a primit ajutor de urgenţă, medicii vorbind chiar despre posibilitatea unei intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi:

Phil Collins – „Încă n-am murit!“

"Phil arăta destul de rău cu capul bandajat. E conştient şi vorbeşte, dar e supărat că trebuie să-şi contramandeze concertele", a spus o sursă pentru "The Sun".

Şi, într-adevăr, celebrul artist în vârstă de 66 de ani, şi-a anulat toate show-urile din Londra. Un semn că starea lui de sănătate nu era tocmai bună nici înainte de acest incident a fost că Phil Collins s-a folosit de un baston în timpul concertului de la Royal Albert Hall.

Modifică Setările